VORES GLASTEKNOLOGI

Styrket af udviklingerne i glas industrien kan vi tilbyde de følgende forskellige teknologier i alle vores lenser. Vær sikker på at du kan tilbyde dine kunder det bedste på markedet med os. 100% skræddersyet glas som er tilpasset specifikt til det valgte stel med et stort udvalg af nanocoatinger.

SCORE-SIGHT

Den ultimative specialfarve til golfsport. Farver kan gengives helt naturligt. Greenens konturer fremstår langt mere tydeligt. Behagelig indfarvning, også på overskyede dage.

Bedst til materialer på 1,6 eller 1,5 i
mellembrun-gul omkring 10% til 65%.
_edited.jpg
 
 
dig-banner-new.jpg

BLUE BLOCKER

En specialfarve, som filtrerer dem blå farve ud af lyset. Den giver maksimal sol- og blændebeskyttelse, øget kontrastgengivelse og optimal synskomfort.

Blue Blocker brun 65% er den optimale løsning på let solrige og letskyede dage. 75% er fremragende ved sollys både sommer og vinter, med høj kontrastgengivelse. 85% er perfekt egnet til udendørs aktiviteter.

NIGHT-SIGHT

Specialfarven Night-Sight er udviklet specielt til bilkørsel om natten. Den er kontrastgørende og beskytter mod blænding fra billygte og andre lyskilder i trafikken. De op til 15% gult indfarvede brilleglas gør det muligt hurtigere at registrere objekter, og de optimerer synsskarpheden, især ved skumring, om natten, i vådt vejr, snevejr og tåget vejr.

Bedst til materialer på 1,6 eller 1,5 og kommer i 15% gul, med mulighed for Clip Night-Sight som kan bruges mere fleksibelt.
man-wearing-yellow-night-driving-glasses_AntGor_Shutterstock.jpg
 
Kvinde sms
 

TRANSITIONS® SIGNATURE® GEN 8™

Brilleglas som er klare både indendørs og om natten. Udendørs tilpasser de sig automatisk til de skiftende lysforhold og giver således et optimalt udsyn. Denne nyeste generation af Transitions®-brilleglas med automatisk farveskift reagerer også på indirekte solindstråling.
De reducerer den skadelig andel af det blå lys indendørs med ca. 20%
og udendørs med ca. 87%.

Bedst til materialer på 1,67 / 1,6 / 1,5 / 1,53 og er helt klare som standard.
Mode i lyserød

Transitions® XTRActive™

Hvis der er brug for lidt mere så er der XTRAactive™, i modsætning til GEN 8™ er de allerede 11% grå og når de reagerer på UV-lys og synligt lys tilpasser de sig automatisk til 50% eller op til 90% grå ligesom en traditionel solbrille.

Disse brilleglas giver god komfort udendørs og egner sig perfekt til bilkørsel, da de bag ved forruden når op på en behagelig indfarvningsgrad op til 50% ved 27 ° C.
 

POLA-SIGHT

Polariserende brilleglas, som giver et afslappet syn i kraft af fremragende kontrast- og farvegengivelse. De filtrerer lys, som reflekteres af glattene overflader, og mindsker blændingen. Den bedste beskyttelse på vandet og på land.

Bedst til materialer på 1,67 / 1,6 / 1,5 og kommer i 85% brun, grå eller grøn og 89% brun.
man-wearing-polarized-sunglasses-for-fishing-1024x683.jpg
 
 

BALANCED LIGHT CONTROL®

Teknologien integreres i brilleglasset og filtrerer den højenergetiske, kortbølgede andel i lysspektret (fra 380 til 450 nm). Op til 40% af det blå lys bortfiltreres. Den del, der er vigtig og nyttig for synet (fra 450 nm) slipper derimod igennem til øjet. et specielt blålysfilter absorberer væsentligt bedre end gængse behandlinger. Derudover indeholder BLC® en 100% UV-beskyttelse, som også beskytter mod skadeligt UV-lys. BLC® kan vælges frit til brydningsindeks 1,67, 1,6 og 1,5.
Solbriller
Til dem der søger lidt mere stil er der spejlreflekser, fra den lette spejlrefleks i Silver-Sight til den fulde spejlrefleks i Ice-Sight eller noget midt imellem med Mirror. Tilgængelig i forskellige farver kommer Mirror i rød-orange, grøn og blå. Ice-Sight tilbydes i blå, sølv og guld. Silver-Sight er i en smuk sølv typisk med en basisindfarvning i grå på 85%.

Bedst til materialer på 1,6 eller 1,5.

SPEJLREFLEKS

MIRROR SUN LIGHT

En meget let spejlrefleks til dem der både vil have stil men kun let refleks. Med Rosé i 80% grå og 40% rosa, Gun i 85% grøn og Bronze i 75% grå som ikke kommer i vejen for dit krystalklare syn.
 
 
Farvefestival