top of page

VORES GLASTEKNOLOGI

Styrket af udviklingen i glasindustrien, kan vi tilbyde følgende forskellige teknologier i alle vores glas.  

Vær sikker på, at du kan tilbyde dine kunder det bedste på markedet med os.
 

100% skræddersyede glas som er tilpasset specifikt til det valgte stel, med et stort udvalg af nanocoatinger.

CAMBER FAMILY

Camber-teknologien tager det progressive glas ind i en helt ny æra. Camber-glas skaber en unik variabel basekurve, som giver hver synszone den bedste optiske kvalitet. Takket være den unikke funktion af frontfladen tilbyder alle Camber-glas en uovertruffen synskvalitet på enhver afstand.

Vi tilbyder alle Camber-teknologier, her kan nævnes Camber steady, steady plus,  
steady individual, og camber freestyle.

Camber er premium glas, men til en fair pris.
Score-Sight
Blue Blocker
dig-banner-new.jpg

COATINGS

Det der adskiller disse overfladebehandlinger fra de almindelige, er lang levetid, let rengøring og forbedret lystransmission. 
Dette skyldes den nye polymerisation proces samt forbedret anvendelse af antireflekslag. 

UVAllBlue anvender  UV+ 420 cut-teknologien, ved at blokere det blå lys op til 420nm og lade det gode lys passere gennem glasset mod øjet.

Coatinger fra Basic til Premium med top coatingen ARUS og ARUS BLUE med 3 års garanti.

ProDrivo 

ProDrivo glas er udviklet specielt til bilkørsel. De er kontrastøgende og beskytter mod blænding fra billygte og andre lyskilder i trafikken.
De op til 15% gult indfarvede brilleglas gør det muligt, hurtigere at registrere objekter, og de optimerer synsskarpheden, især ved skumring, om natten, i vådt vejr, snevejr og tåget vejr.

Bedst til materialer på 1,6 eller 1,5 og kommer i 15% gul, med mulighed for Clip Night-Sight som kan bruges mere fleksibelt.
man-wearing-yellow-night-driving-glasses_AntGor_Shutterstock.jpg
Night-Sight
Par iført hatte og solbriller
Transitions Signature Gen 8

TRANSITIONS® SIGNATURE® GEN 8™

Brilleglas som er klare både indendørs og om natten. Udendørs tilpasser de sig automatisk til de skiftende lysforhold og giver således et optimalt udsyn. Denne nyeste generation af Transitions®-brilleglas med automatisk farveskift reagerer også på indirekte solindstråling.
De reducerer den skadelig andel af det blå lys indendørs med ca. 20%
og udendørs med ca. 87%.

Bedst til materialer på 1,67 / 1,6 / 1,5 / 1,53 og er helt klare som standard.

Transitions® XTRActive™

Hvis der er brug for lidt mere, så er XTRAactive™, i modsætning til GEN 8™ allerede 11% grå og når de reagerer på UV-lys og synligt lys, tilpasser de sig automatisk til 50% eller op til 90% grå ligesom en traditionel solbrille.

Disse brilleglas giver god komfort udendørs og egner sig perfekt til bilkørsel, da de bag ved forruden når op på en behagelig indfarvningsgrad op til 50% ved 27 ° C.
Transitions XTRActive

POLA-SIGHT

Polariserende brilleglas som giver et afslappet syn i kraft af fremragende kontrast- og farvegengivelse. De filtrerer lys, som reflekteres af glatte overflader, og mindsker blænding. Den bedste beskyttelse på vandet som på land.

Findes i 1,67 / 1,6 / 1,5 og kommer i 85% brun, grå eller grøn og 89% brun.
man-wearing-polarized-sunglasses-for-fishing-1024x683.jpg
Pola-Sight
Balanced Light Control

BALANCED LIGHT CONTROL®

Teknologien integreres i brilleglasset og filtrerer den højenergetiske, kortbølgede andel i lysspektret (fra 380 til 450 nm). Op til 40% af det blå lys bortfiltreres. Den del, der er vigtig og nyttig for synet (fra 450 nm) slipper derimod igennem til øjet. et specielt blålysfilter absorberer væsentligt bedre end gængse behandlinger. Derudover indeholder BLC® en 100% UV-beskyttelse, som også beskytter mod skadeligt UV-lys. BLC® kan vælges frit til brydningsindeks 1,67, 1,6 og 1,5.
Solbriller
Til dem der søger lidt mere stil, er der spejlreflekser fra det lette spejlrefleks i Silver-Sight til den fulde spejlrefleks i Ice-Sight, eller noget midt imellem med Mirror. Tilgængelige i forskellige farver kommer Mirror i rød-orange, grøn og blå. Ice-Sight tilbydes i blå, sølv og guld. Silver-Sight er i en smuk sølv typisk med en basisindfarvning i grå på 85%.

Bedst til materialer på 1,6 eller 1,5.

SPEJLREFLEKS

MIRROR SUN LIGHT

En meget let spejlrefleks til dem, der både vil have stil men kun let refleks. Med Rosé i 80% grå og 40% rosa, Gun i 85% grøn og Bronze i 75% grå som ikke kommer i vejen for dit krystalklare syn.
Spejlrefleks
Mirror Sun Light
Farvefestival
bottom of page