Søg
  • Morten Hansen

BALANCED LIGHT CONTROL® – TEKNOLOGIEN, SOM GIVER ET AFSLAPPET OG BLÆNDFRIT SYN


DEN DIGITALE TIDSALDER STILLER NYE KRAV TIL ØJNENE De seneste års digitalisering stiller nye krav til øjnene. Mange mennesker tilbringer mere end syv timer dagligt foran skærme. Antallet af brugere af digitale medier stiger støt. Frem til år 2020 vil antallet af internetbrugere verden over stige med omkring 40 %. Hvis for store mængder skadeligt, blåt lys uhindret rammer retina kan det i værste fald resultere i makuladegeneration eller fotoretinitis.

AFSLAPPET SYN I DEN DIGITALE VERDEN Balanced Light Control® (BLC®) understøtter øjnenes naturlige forsvar over for kraftigt, blåt højenergi lys. Takket være denne nye teknologi absorberes den kortbølgede andel i lysspektret fra 380 til 450 nm af brilleglasset. Den del af det blå lysspektrum fra 450 nm, der er vigtig og nyttig for synet, slipper derimod igennem.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
ADDRESS

EYE DECIDE

Vestergade 100
8660 Skanderborg

Denmark

+45 71 997 911

BECOME A MEMBER
SOCIAL
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

SUPER FAST DELIVERY

© 2020 EYE DECIDE