top of page

MPO® TOURING


DET PROGRESSIVE GLAS, SOM GIVER MERE FRIHED OG STØRRE SIKKERHED

BEFRIET NYDELSE Aktive og alsidige brugere af briller med progressive glas føler sig ofte begrænsede i deres fritidsaktiviteter af almindelige progressive glas. De føler ikke, at de kan nyde deres fritidsaktiviteter sikkert og frit, da blikket ud til siden, især i det fjerne område, er begrænset. Kantområderne i siderne er for det meste ikke store nok.

VI HAR MÅLRETTET ARBEJDET PÅ AT UDVIKLE ET PROGRESSIVT GLAS, SOM UDNYTTER FJERNOMRÅDERNE OPTIMALT OG ALLIGEVEL TILBYDER ET STORT MELLEMOMRÅDE: MPO® TOURING.

PERFEKT UDSTYR Takket være de store synsområder kan instrumenter, spejle og GPS’en ses med MPO® Touring uden begrænsninger. Som bilistglas er MPO® Touring med Balanced Light Control® (BLC®) perfekt. Denne nye teknologi reducerer blændinger, som gør mange bilister usikre især i mørke og dårligt vejr. Ved at reducere andelen af kortbølget blåt lys med 40 % reduceres forstyrrende lysreflekser fra våde kørebaner og blændinger fra LED-lygter betragteligt. Ved skiftende lysforhold sørger en kontrastøgende effekt for et afslappet syn. Derudover giver BLC® 100 % UV-beskyttelse. Tip: Kombinér BLC® med den ekstra refleksreducerende behandling SKY+ Clear. Takket være en restrefleks på blot 0,2 % pr. flade giver denne behandling et refleksfrit syn ved alle synsforhold.


bottom of page