top of page

GLASSES ARE FINISHED

Opdateret: 14. nov. 2023

Mange beskyttende lag på dine briller giver flere fordele, såsom at gøre glassene mere robuste, holdbare og lettere at vedligeholde og rengøre. Hos Eye Decide tilbyder vi fremragende coatinger, som øger filtreringen af ubehageligt lys, såvel som at forbedre kontrasten. Det er vigtigt at få den korrekte coating, for at opnå den bedste effekt.

Som standard er vores produkter styrket med en coating, som gør dem robuste og vandafvisende, såvel som lettere at rengøre pga. af vores cleancoat. Men vores premium produkter stopper ikke der. Med optimeret nanoteknologi er de hærdede og har et multi-lag super anti-refleks behandling. Glassene er stadig krystalklare og gennemsigtige. Antistatiske, vandafvisende og smudsafvisende behandlinger gør disse produkter til mere, end de fleste fleste forventer.

Clear+ tilbyder også et klart syn med fantastiske kontrastforbedringer og en diskret blå-violet restrefleksion, som giver et mere naturlig lys. Derudover er Protect og Back Protect behagelige med deres UV reducerende coatinger.

Glasses are finished, betyder: ”Eye Decide tilbyder dig produkter som ikke kun er bedre end i går, men dem du har brug for i morgen”.
bottom of page