top of page

KVALITET HAR ET STEMPEL


TOPKVALITET MADE IN GERMANY

Din tilfredshed er vores topprioritet. Når det gælder kvalitet, sætter vi derfor standarden meget højt. Vores produkter gennemgår grundige kontroller for at sikre, at de opfylder vores strenge kvalitetskriterier.

KVALITETSSTEMPEL

Vores brilleglas gennemgår flere steder undervejs i fremstillingsprocessen både maskinelle og manuelle kvalitetskontroller. På den måde sikrer vi, at MPO® brilleglas opfylder selv de største krav. Når et brilleglas er fejlfrit, får det MPO® kvalitetsstemplet. Denne mikrogravering er næppe synlig med det blotte øje. Graveringen udføres i brilleglasset ved hjælp af den nyeste laserteknologi. Det er kun MPO®brilleglas "Made in Germany", som får denne lasergravering. På den måde kan brillebrugeren sikre, at han/hun holder et originalt, kvalitetskontrolleret MPO® produkt i hånden. Spørg din optiker om kvalitetsstemplet - optikeren vil kunne vise dig det ved hjælp af en speciel lup.

GARANTIER

Vores produkter overholder meget strenge kvalitetskriterier. Derfor kan vi også tilbyde førsteklasses garantiydelser.

KVALITETSGARANTI

Du får to års overfladegaranti på alle behandlede brilleglas fra MPO® sortimentet.

TILFREDSHEDSGARANTI

MPO® progressive glas garanterer spontan tilvænning. Hvis der ikke sker en tilvænning inden for tre måneder, bytter vi brilleglassene til et andet produkt fra MPO® sortimentet med samme synsstyrke.


bottom of page